4/1/11

Για τους εθελοντές στους αγώνες Special Olympics του συλλόγου Πάλης -Ρυθμικής Δήμου Μεσσαπίων

Αυτό το μήνυμα έστειλαν από την οργανωτική επιτροπή του Special Olympics Athens 2011:

"Η προετοιμασία των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 βρίσκεται σε τελική ευθεία και θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού.



Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η τοποθέτηση σε θέσεις εθελοντικής προσφοράς των Αγώνων έχει ήδη ξεκινήσει για τους εθελοντές που έχουν συμπληρώσει Αιτήσεις Συμμετοχής. Αν δεν έχουμε ήδη επικοινωνήσει, να αναμένετε ότι θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας σύντομα (πρώτο δίμηνο του 2011). Επίσης οι εκπαιδευτικές συναντήσεις με σκοπό την προετοιμασία σας για τη συμμετοχή σας στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, θα υλοποιηθούν το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαΐου 2011.

Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού ΑΘΗΝΑ 2011 μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 211 2011120-2 ή στο volunteers@athens2011.org



Κλείνοντας, οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Σας επισυνάπτουμε τις ευχές της Πρόεδρου των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011."

blogger templates | Make Money Online