30/1/11

Κοπή πίτας και απονομή αστεριών στο Σύλλογο Πάλης-Ρυθμικής Ραφήνας

Εχθές πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Ραφήνας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής του Δήμου Ραφήνας και η απονομή των αστεριών των εξετάσεων της Ολυμπιακής Πάλης του πιλοτικού προγράμματος που εκπονήθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο από την Φανή Ψαθά και πραγματοποιήθηκε από τον Βασίλη Κολλάρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας κος Γιώργος Χριστόπουλος, η αντιδήμαρχος κα Παπαδοπούλου Άννα, ο πρόεδρος της κοινοφελούς επιχείρησης Πολιτισμού-Αθλητισμού κος Μπατάλης Παύλος- του οποίου η κόρη Φωτεινή είναι αθλήτρια της Ρυθμικής, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του συλλόγου Πάλης Ρυθμικής Ραφήνας κος Σπανόπουλος Παναγιώτης του οποίου η κόρη Χρυσάνθη είναι αθλήτρια της Ρυθμικής,  η Δημοτική Σύμβουλος κα Χρήστου Κουλουκύθα Παρασκευή της οποίας η κόρη Σιμέλα είναι αθλήτρια της Ρυθμικής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μισοκοίλης Δημήτρης, η Ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη και ο Γεν Γραμματέας του συλλόγου Πάλης Ψαχνών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κος Γεώργιος Πρατζίκος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Ραφήνας κος Χρηστόπουλος Γεώργιος ο οποίος ευχαρίστησε τους Φανή Ψαθά και Βασίλη Κολλάρο για το έργο τους στους συλλόγους Πάλης-Ρυθμικής. Αναφέρθηκε επίσης στην συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Κολλάρο, τη Φανή Ψαθά και το Σπανόπουλο Παναγιώτη, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα του συλλόγου. Επίσης δεσμεύτηκε να είναι δίπλα στους μικρούς αθλητές της Πάλης και της Ρυθμικής σε κάθε τους βήμα.
Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μισοκοίλης, όπου ευχαρίστησε τόσο τον Βασίλη Κολλάρο και την Φανή Ψαθά όσο και τους μικρούς αθλητές κια μικρές αθλήτριες του συλλόγου και υποσχέθηκε να είναι δίπλα τους.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε η απονομή των αστεριών με πρώτη απονομή παγκοσμίως στον αθλητή Σκόρδο Κων/νο της Ραφήνας από το Δήμαρχο κο Χριστόπουλο Κωνσταντίνο.

Μετά το πέρας των αστεριών ακολούθησε απονομή στο Δήμαρχο από το σύλλογο Πάλης-Ρυθμικής από την αθλήτρια της Πάλης Μαρίας Βραχνού-αναπαράσταση παλαιστών σε γύψο.
Επίσης απένειμε δώρο η Βούλα Ζυγούρη αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Πάλης των Ψαχνών Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κος Γεώριος Πρατζίκος, που έδωσε το ημερολόγιο του συλλόγου..
Ο κος Πρατζίκος ευχαρίστησε τους Βασίλη Κολλάρο και Φανή Ψαθά για το έργο τους και πρότεινε την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων.
Κατόπιν ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου το πρώτο κομμάτι έκοψε ο Δήμαρχος κος Χριστόπουλος. Συντονιστής ήταν ο κος Σπανόπουλος Παναγιώτης.Οι αθλητές αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν και τον διευθυντή του σχολείου που έδωσε το χώρο για την εκδήλωση.

Δραστηριότητες-Εκδηλώσεις Πάλης-Ρυθμικής Ραφήνας

Fanhhhhh2 Me Arithmhsh                                                                

blogger templates | Make Money Online