23/2/11

Αποκριάτικο πάρτυ Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας και παρουσίαση νέου προγράμματος για παιδιά με ειδικές ικανότητες


Στο αποκριάτικο πάρτι της Ραφήνας, που έγινε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πρώτος πήρε το λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σπανόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους γονείς και ζήτησε να είναι όλοι στο πλευρό των παιδιών τους, και ευχήθηκε καλή αποκριά.
Έπειτα το λόγο πήρε η Φανή Ψαθά και μίλησε για το νέο πρόγραμμα του συλλόγου με την ομάδα ένταξης των παιδιών με ιδιαιτερότητες , που θα πραγματοποιηθεί στη Ραφήνα, ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να αγκαλιάσει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, να τα κοινωνικοποιήσει μέσω του αθλητισμού! Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν παιδιά από το ειδικό σχολείο Παμμακάριστου με τους γονείς τους που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή την Πρωτοβουλία του Παλαιστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας.
Με την ευκαιρία, καλούμε όλους να ενημερώσουν τους συνανθρώπους μας για το πρόγραμμα αυτό και να έρθουν όλο και περισσότερα παιδιά με ειδικές ικανότητες να παρακολουθήσουν προγράμματα μουσικοκινητικής μυικής συναρμογής, αλλά αλλά και απλές εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος στην αγκαλιά του συλλόγου.
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα, με χορό, τραγούδι, φαγητό, διαγωνισμούς χορού και καλύτερης αμφίεσης.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου για την παραχώρηση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στη διασταύρωση της Ραφήνας.
You might also like:

blogger templates | Make Money Online