17/6/11

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση Ρυθμικής Γυμναστικής στη Ραφήνα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην κεντρική πλατεία «Πλαστήρα» της Ραφήνας, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, η «Καλοκαιρινή Εκδήλωση Επίδειξης Ρυθμικής Γυμναστικής» του Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η πλατεία πλημμύρισε από μουσικές και πανέμορφα κορίτσια και αγόρια, αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου. Συμπαραστάτες οι γονείς, οι φίλοι και πολίτες του Δήμου μας όλων των ηλικιών που απόλαυσαν ένα πρόγραμμα από τα τμήματα της ρυθμικής γυμναστικής καθώς και την ετήσια απονομή των Βεβαιώσεων Σπουδών των αθλητών μας, ανταμείβοντας τους με το πιο θερμό χειροκρότημα!

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Κος Γεώργιος Χριστόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Αθλητισμού – Πολιτισμού Κος Παύλος Μπατάλης, η Αντιδήμαρχος Κα Άννα Ραπτοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Κουζής, Σωτήρης Ξηρόκωστας, Τούλα Γκίμπον και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης της πάλης Κα Σοφία Καμπάναρη, η οποία τιμήθηκε και από τον Δήμαρχο Κο Χριστόπουλο.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό από τον οικοδεσπότη και παρουσιαστή της βραδιάς, πρόεδρο του Συλλόγου και Δημοτικό Σύμβουλο Κο Παναγιώτη Σπανόπουλο, παρουσιάζοντας παράλληλα τα τμήματα των δυο Ολυμπιακών Αθλημάτων, της Πάλης και της Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής, που απασχολούν πάνω από 100 παιδιά του Δήμου μας, υπό την καθοδήγηση της Κας Φανής Ψαθά (Ολυμπιονίκη και Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στα αθλήματα της Ρυθμικής και της Πάλης) και του Κου Βασίλειου Κολλάρου (Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Πάλης).

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Κο Χριστόπουλος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους με την ευχή οι δραστηριότητες του Συλλόγου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου να συνεχίζουν να δίνουν ζωή στο κέντρο της πόλης μας και τίμησε την προπονήτρια του Συλλόγου Κα Φανή Ψαθά.

Η επίδειξη των προγραμμάτων της Ρυθμικής ξεκίνησε με το 1ο τμήμα και το τραγούδι «Lollipop» όπου οι γυμνάστριες παρουσίασαν πρόγραμμα με στεφάνια και συνεχίστηκαν με το 2ο τμήμα με το τραγούδι «Κόκκινο – Μπλε» με κορδελλίτσες.

Η Επίδειξη έκλεισε με το 3ο τμήμα με τα τραγούδια «Πάλι Ξημερώνει» με ελεύθερο και «Americano» με ομπρέλες.

Στην συνέχεια έγινε η απονομή των βεβαιώσεων σπουδών πρώτα στους αθλητές – αθλήτριες της Πάλης, αρχής γενομένης από την Χρυσή Πρωταθλήτρια στα 49 κιλά Μαρία Βραχνού βραβευόμενη από τον Κο Δήμαρχο Κο Χριστόπουλο και ακολούθησαν οι υπόλοιποι αθλητές βραβευόμενοι από του παρευρισκόμενους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους.

Τέλος έγινε η απονομή των βεβαιώσεων σπουδών στις γυμνάστριες της ρυθμικής γυμναστικής από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κο Παναγιώτη Σπανόπουλο και ακολούθησε η μίνι δεξίωση των παρευρισκομένων, με διάφορα καλούδια που ετοίμασαν οι μητέρες των αθλητών και αθλητριών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Κο Γεώργιο Χριστόπουλο για την παραχώρηση του χώρου για την εκδήλωση και για την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση του, την Κα Κατερίνα Λύγκου και το ανθοπωλείο «Νούφαρο» (Λεωφ. Χρυσοστόμου Σμύρνης, μετά το γεφυράκι, τηλ: 2294025440) για την χορηγία των λουλουδιών προς τις αθλήτριες του συλλόγου, τους προπονητές μας Κα Φανή Ψαθά και Κο Βασίλειο Κολλάρο και όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο και την μεγάλη Επίδειξη Πάλης στον ίδιο χώρο.



Καλό Καλοκαίρι σε όλους!



Εκ μέρους του Δ.Σ.



Παναγιώτης Σπανόπουλος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου








blogger templates | Make Money Online