24/8/11

Αρχίζουν οι εγγραφές στην Π.Ο. Ψαχνών και στην Α.Γ.Ε. Ψαχνών

Οι Σύλλογοι Παλαιστικός Όμιλος Ψαχνών και Αθλητική Γυμναστική Ένωση Ψαχνών ενημερώνουν ότι οι εγγραφές θα γίνουν 5 και 7 Σεπτεμβρίου 18:00 -21:00 αλλά θα συνεχιστούν και ολόκληρο το χρόνο. Ενημερώνουν ότι μπορούν να έρχονται στην Πάλη αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και στην Γυμναστική Ένωση κορίτσια όλων των ηλικιών. Όπως έχουν δείξει οι προπονητές των δύο τμημάτων κα Φανή Ψαθά και κος Βασίλης Κολλάρος όλα αυτά τα χρόνια δέχονται όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες με όλες τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να υπάρχουν. Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν έχουν αγκαλιάσει όλους τους αθλητές και αθλήτριες με ότι πρόβλημα και να υπάρχει. Βλέπουν τον καθένα και την κάθε μια διαφορετικά ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να υπάρχουν. Εκτός αυτού βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο αυτοί προπονητές έχουν βγάλει αθλητές με αρκετά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα στο άθλημα της Πάλης σε όλες τις κατηγορίες.




Το έργο των δύο αυτών συλλόγων είναι πάρα πολύ μεγάλο που για να αριθμηθεί χρειάζονται σελίδες επί σελίδων τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και σε ημερίδες, σε εκδηλώσεις και σε άλλους ακόμη τομείς. Αξίζει τα παιδιά να γραφτούν στα δύο αυτά αθλήματα, διότι και θα μάθουν να ζουν μέσα σε μια μικρή κοινωνία και το σώμα τους θα αθλήσουν, που είναι πάρα πολύ σημαντικό σήμερα που εκτός από το σχολείο, είναι γεμάτα δραστηριότητες διάφορες και τον ελεύθερο χρόνο τους τον περνούν μπροστά σε ένα υπολογιστή, με αποτέλεσμα η άθληση να έχει γίνει είδος πολυτελείας με αποτέλεσμα από πολύ μικρές ηλικίες να βλέπουμε ανθρώπους με αρκετά προβλήματα, λόγω της ελλείψεως της άθλησης. Βέβαια η άθληση και ειδικότερα τα δύο αυτά αθλήματα, δεν ασκούν μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα διότι όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι νους υγιής εν σώματι υγιεί. Ας αρχίσουν τα παιδιά να αθλούνται τόσο στην Πάλη όσο και στην Ρυθμική Γυμναστική, τα κορίτσια, και θα δουν το πόσο θα ωφεληθούν τόσο τα ίδια όσο και οι γονείς τους. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι γονέίς και κυρίως οι μαμάδες θα μπορούν να γραφούν στο τμήμα Αεροβικής Γυμναστικής, διότι και οι ίδιες λόγω της ελλείψεως ελεύθερου χρόνου δεν αθλούνται με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν αρκετούς πόνους λόγω της ελλείψεως ασκήσεως.



Οι εγγραφές θα γίνονται στις εγκαταστάσεις των συλλόγων στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942070581 και 6974410136

blogger templates | Make Money Online