23/2/12

Συνάντηση προέδρου ΕΟΦΠ και Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας με το Δήμαρχο Ραφήνας

Σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης κου Θάνου Κων/νου και του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας με το Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου κου Χριστόπουλου Γεώργιου στο Δημαρχείο της Ραφήνας.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αρχικά ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις δραστηριότητες του Παλαιστικού Συλλόγου της Ραφήνας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα- καθώς οι προπονητές του Συλλόγου Κολλάρος Βασίλειος και Ψαθά Φανή είναι και οι επιστημονικοί συνεργάτες του προέδρου στα θέματα ανάπτυξης και προώθησης του Ολυμπιακού αθλήματος της Πάλης σε όλη την Ελλάδα και υπεύθυνοι υλοποίησης προγράμματος συγκεκριμένα στην Ανατολική Αττική και την Εύβοια .
Σκοπός της συνάντησης ήταν η κατάθεση πρότασης από την πλευρά της Ομοσπονδίας Πάλης για την πραγματοποίηση του Πανελληνίου Παιδικού Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου του 2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ραφήνας.
Ο πρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου κος Σπανόπουλος Παναγιώτηςγνωρίζοντας από πριν την πρόθεση της Ομοσπονδίας να κάνει αυτή την πρόταση στο Δήμαρχο, τόνισε και τα θετικά στοιχεία που μπορεί να έχει μια τέτοια διοργάνωση για την οικονομία της Πόλης. Θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκατοντάδες παλαιστές από προνήπιο μέχρι ΣΤ΄Δημοτικού όπου θα συνοδεύονται και από τους γονείς τους – λόγω του νεαρού της ηλικίας τους – που θα κατακλύσουν τη Ραφήνα και τις γύρω περιοχές το τριήμερο των αγώνων.
Επιπλέον πρόσθεσε ότι ο Παλαιστικός Σύλλογος θα είναι αρωγός και στην Ομοσπονδία αλλά και στο Δήμο ώστε αυτοί οι αγώνες να γίνουν μια πραγματική γιορτή της Πάλης !
Ο Δήμαρχος κος Χριστόπουλος είδε με θετικό μάτι την πρόταση και δεσμεύτηκε ότι θα μιλήσει και με τους συνεργάτες του και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κο Μπατάλη Παύλο για περεταίρω συνεργασία!

Φωτογραφίες από το Αποκριάτικο πάρτι στη Ραφήνα


blogger templates | Make Money Online