14/5/12

Με επιτυχία ο αγώνας δρόμου για την μητέρα

Ραφήνας-Πικερμίου διοργάνωσε:
«ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ»
Ημερομηνία: Κυριακή 13 Μαΐου 2012 (ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ)
Ώρα: 11 το πρωί
Τόπος Διεξαγωγής: Ραφήνα
Εκκίνηση : Μαρινόπουλος Οδός Φλέμινγκ (800m)
Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Ραφήνας- Πλατεία Πλαστήρα
Ελεύθερη συμμετοχή παιδιών, ενηλίκων, γονέων, συλλόγων, φορέων, ατόμων με ειδικές δεξιότητες!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία δόθηκε η εκκίνηση από τον πρόεδρο του Παλαιστικού Ραφήνας κοΠαναγιώτη Σπανόπουλο στον Αγώνα δρόμου αφιερωμένο στη Μητέρα την Κυριακή ανήμερα της γιορτής της μητέρας στη Ραφήνα.
Παιδιά από τα σχολεία της Ραφήνας του Πικερμίου αλλά και των περιχώρων μαζί με τους γονείς τους και κυρίως με τις μαμάδες τους, μωρά με καροτσάκια – όπως η προπονήτρια του Συλλόγου καΦανή Ψαθά που έτρεξε με το καροτσάκι και με την μόλις 4 μηνών κορούλα της- γιαγιάδες και παππούδες τερμάτισαν στην πλατεία της Ραφήνας.
Στην εκκίνηση βρέθηκε και η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας στο βάδην κα Τσουμελέκα Αθανασία μαζί με τον γιό της Ιάσονα, την κόρη της Στεφανία και τον σύζυγό της Νίκο προσκεκλημένοι και φίλοι των προπονητών Β. Κολλάρου και Φ. Ψαθά. Μίλησε με τα παιδιά και προς έκπληξη όλων έτρεξε την διαδρομή και συναγωνίστηκε με τα παιδιά και τους γονείς της Ραφήνας!
Στο τερματισμό περίμεναν τους μικρούς δρομείς ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κος Γ. Χριστόπουλος, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κα Παπαδοπούλου Κ. και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αφού χαιρέτησαν τους δρομείς και επισήμαναν την σημαντικότητα της ημέρας για τις ηρωίδες μητέρες ο Δήμαρχος βράβευσε την Ολυμπιονίκη της Αθήνας στο βάδην κα Τσουμελέκα Αθανασία με μια γύψινη αναπαράσταση παλαιστών προσφορά της «Γυψοδομής Κολλάρος».
Ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση της πολύτεκνης μητέρας μέλος του Παλαιστικού Συλλόγου κας Κουτλή Βενετίας.
Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και κάθε μητέρα πήρε το καθιερωμένο λουλουδάκι της προσφορά του Παλαιστικού!







Ασημένια σε Διεθνές τουρνουά η αθλήτρια της Πάλης από Ραφήνα Μαρία Βραχνού

Η αθλήτρια της Πάλης από τη Ραφήνα Μαρία Βραχνού μέλος της εθνικής ομάδας Πάλης μας έκανε για ακόμα μια φορά υπερήφανους καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης με την επωνυμία «Παλαίστρα» που πραγματοποιήθηκε Παρασκευή και Σάββατο 11-12 Μάιου 2012 στο Ολυμπιακό Ακίνητο της Πάλης στα Λιόσια.
Με τις οδηγίες του προπονητή της Βασίλη Κολλάρου, η Μαρία έφτασε μέχρι τον τελικό στην κατηγορία των 49 κιλών και ηττήθηκε μόνο στον τελικό από την Βουλγάρα αντίπαλό της. Ήταν η πρώτη συμμέτοχή της Μαρίας με τα χρώματα της εθνικής μας που στέφθηκε με επιτυχία και έκανε περήφανους τους γονείς της κο Νέστορα και κα Ρούλα που παρακολούθησαν την κόρη τους από κοντά.
Ευχόμαστε στην Μαρία κάθε επιτυχία όχι μόνο στην Πάλη αλλά και στις επικείμενες Πανελλαδικές εξετάσεις της και καλά αποτελέσματα!
Συγχαρητήρια πολλά και στον προπονητή του συλλόγου κο Βασίλη Κολλάρο για τη δουλειά που γίνεται στον Παλαιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ραφήνας & Περιχώρων στα μαζικά αλλά και στα αγωνιστικά προγράμματα!
Σας περιμένουμε όλους να δείτε την Πάλη από κοντά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης που θα γίνει στο Κλειστό της Ραφήνας στις 16 Ιουνίου 2012!

blogger templates | Make Money Online