30/9/13

Και στο Race for the Cure έτρεξαν τα μέλη του Παλαιστικού και της "Δράσης" Ραφήνας Πικερμίου




Ο Παλαιστικός και ο Σύλλογος Φίλων του Αθλητισμού η "Δράση" Ραφήνας & Πικερμίου έδωσαν το παρόν στη γιορτή για τη Ζωή, αφιερωμένη στον άνθρωπο που χαρίζει τη Ζωή, στη Γυναίκα, στη μητέρα μας, στη σύντροφό μας, κόρη μας, στη κοπέλα μας, στην αδελφή μας, στη γυναίκα της δική μας ζωή, η γιορτή αυτή αφορά όλους μας, στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. & Περίπατο 2χλμ. ενάντια στον καρκίνο μαστού.

Ο Αγώνας Race for the Cure είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Διοργανώνεται εδώ και 30 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen for the Cure, ενώ στην Ελλάδα διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" με την έγκριση της Susan G. Komen for the Cure.

Τα μέλη και των δυο συλλόγων άντρες, γυναίκες και παιδιά με συντονιστές την Αντιπρόεδρο του Παλαιστικού κα Νίκη Κισλιντζή και την έφορο Πάλης κα Δήμητρα Γιωτάκη έδωσαν το δικό τους μήνυμα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.Το πρόγραμμα με τα δρώμενα άρχισε στις 10.30 και οι μικρές αθλήτριες και οι παλαιστές συμμετείχαν με χαρά στο προαύλιο του Ζαππείου και έκαναν χορευτικό ζέσταμα υπό τις οδηγίες του χορογράφου κου Μεταξόπουλου.

Στην εκκίνηση του Αγώνα των 5 χιλιομέτρων στο Ζάππειο -που δόθηκε στις 11.30 το πρωί- στάθηκαν ο Πρόεδρος της Δράσης κος Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, ο προπονητής Βασίλης Κολλάρος και ο αθλητής της πάλης Κώστας Σκόρδος και έτρεξαν πιο γρήγορα και από τη σκιά τους ... μεταδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης - έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού σε όλους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα!


blogger templates | Make Money Online