7/3/14

Ο αποκριάτικος χορός του παλαιστικού συλλόγου Ρ-Π
Στο κατάμεστο κέντρο εκδηλώσεων 'Άστρα" έγινε ο αποκριάτικος χορός του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα, ανοίγοντας πρώτος τις αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου!
Μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση με παρουσίαση όμορφων προγραμμάτων ρυθμικής γυμναστικής σε ρυθμούς και μουσικές από ταινίες & σίριαλ από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση εμπνεύσεις των προπονητριών κας Φανής Ψαθά και κας Αργυρώς Νώτα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Θεόδωρος Κολλάρος δήλωσε ευχαριστημένος με την εκδήλωση και δέχτηκε τα θετικά σχόλια και τις άριστες εντυπώσεις από τους γονείς και τους παρευρισκόμενους. Ελπίζει και η επόμενη υποχρέωση του Συλλόγου - που είναι η συμμετοχή των αθλητών της Πάλης στη Β' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων εφήβων στα Άνω Λιόσια στις 22-23 Φεβρουαρίου υπό τις οδηγίες του πρωταθλητή μας Βασίλη Κολλάρου - θα έχει την ίδια θετική εξέλιξη και θα φτάσει το όνομα της Ραφήνας ακόμα πιο μακρυά!
Στο πάρτυ παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Ρ.Π. κα Χρήστου Β. ο τέως βουλευτής κος Καντερές Ν. ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρ.Π. κος Αδαμόπουλος Θ. με το επιτελείο του και η σύζυγος του τέως πρωθυπουργού κα Παζαϊτή - Καραμανλή Ν. σε ρόλο μητέρας μιας και η κόρη της είναι αθλήτρια των αγωνιστικών τμημάτων της Ρυθμικής του Παλαιστικού.
Ο μπουφές όπως πάντα προσφορά από όλους τους γονείς ήταν εξαιρετικός και πλούσιος, αφού να σημειωθεί ότι τα εδέσματα ήταν τόσα πολλά, ώστε μέρος τους κατόπιν πρότασης του Δ.Σ. προσφέρθηκε στο συσσίτιο της Παντοβασίλισσας Ραφήνας για τους συνανθρώπους μας!
Όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν πέρασαν όμορφα και περιμένουν με αγωνία την επόμενη εκδήλωση του Παλαιστικού Ραφήνας Πικερμίου που δεν θα αργήσει και θα καταπλήξει!

Έκθεση εικόνων



Διαβάστε περισσότερα: http://www.pikranews.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_/1005/%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%BF%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CF%81-%CF%80#ixzz2tlmySYWp 
Follow us: pikranews on Facebook

"Πάλεψαν" για την Υγεία

Ο Παλαιστικός Ραφήνας Πικερμίου 'έδωσε' το δικό του αίμα σήμερα!
Έτσι λοιπόν ο προπονητής και εκπρόσωπος του Συλλόγου Κολλάρος Βασίλειος στο ΚΑΠΗ Ραφήνας -στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος - με υψηλό το αίσθημα της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο, αφιέρωσε 10' από το χρόνο του για να προσφέρει αίμα.
Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο κο Θεόδωρο Κολλάρο και το Δ.Σ του Παλαιστικού Συλλόγου και προς όλους τους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου που συνέβαλαν με την απλή προσφορά τους στην επιτυχία της αιμοδοσίας και μας έδειξαν ότι τα συναισθήματα προς τον συνάνθρωπο υπάρχουν και είναι ζωντανά ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες!


 


blogger templates | Make Money Online